då var man…

sjukskriven ett tag igen. i måndag hade jag en tid på mödravården. hon konstaterade att lillen mår bra men att jag mår sämre. camilla är ju ingen specialist så hon kan ju inte uttala sig men hon skulle ringa spec mvc och tjata lite på dom. sen rådde hon mig att gå till husläkaren och bli sjukskriven i väntan på utredningen.
så igår ringde jag doktorn. jag fick träffa min husläkare. han är jätte bra så länge man vet vad man behöver hjälp med. han sjukskrev mig månaden ut. och till lade att jag var välkommen tillbaka om jag inte hunnit fått hjälp på danderyd. 
så nu sitter jag här i soffan första dagen på sjukskrivningen och är redan uttråkad. det blir inte bättre av att jag har en mindre bra dag idag när all kraft är borta. kroppen är lätt darrig. jag skulle vilja gå ut och gå men känner att jag inte riktigt vågar idag. tänkte försöka dammsuga. men det gick inte heller. så idag blir det bara ligga i soffan. det var ju tur att jag krachade gubbens dator igår. (ja lagade oxå) så idag håller jag på att göra nya säkerhetskopior. installerar och uppdaterar massa olika program. det är skit svårt. innan Disa kom till världen var data inget problem. jag var ganska säker i alla menyer. nu har man glömt allt! men det är jätte kul med en utmaning. man får använda hjärnan lite. sen bli man jävligt nöjd när man äntligen får det att fungera som man vill.
nää nu är det nog dax för lite kaffe.
ha det gött

3 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Tant Björn
    Feb 15, 2012 @ 14:17:09

    Vila nu för guds skull så inget händer dig eller bebisen!

    Svara

  2. Helen
    Feb 15, 2012 @ 15:38:25

    Vila, vila, vila , vila och sen vilar du lite till. Jag vet hur infernaliskt tråkigt det är att bara vila men tyvärr är det ju ett måste i ditt läge. Var nu rädd om både dig och lillskrutten i magen.
    Kram

    Svara

Lämna en kommentar